bg

Puan: 0 /5)
(3 kez oylandı.)
Özel mesaj Özel mesaj
Bu firma toplamda 1589 kez ziyaret edildi.
Nur Yapı Kaynarca Dekarasyon Hizmetleri
Samsun Script, şirket ortaklarının profesyonel yaşamlarında edindikleri engin tecrübelerden hareket ederek üstlendikleri çeşitli pozisyonlardaki bilgi ve birikimleri üzerine atılan temellerle kurulmuş bir firmadır. Uzun yıllar yurt dışında tamamladığımız çeşitli projelerdeki çalışmalarımızı sentezleyerek İzmir’de bilgi ve birikimlerimizi müşterilerimize sunmaktayız.
Öncelikli hedefimiz müşteri memnuniyeti olup, insana ve çeveye duyduğumuz saygı ile müşterilerimize standartların üstünde hizmet vermek için çalışıyoruz. Mükemmellik gerçekleştirdiğimiz her projede imzamızdır. İhtiyaca yönelik dizayn,işçilik ve hizmet kalitesi sağlayarak en yüksek standartlara ulaşmak kalite politikamızın temel ilkesidir.
İnsanın en önemli kaynağımız olduğu bilinciyle Samsun Script olarak inşaat yapı ve dekorasyon işlerinizde sizlere profesyonel ve modern çözümlerle yüksek kalite ve standartlar sağlayarak maksimum verimli projeler geliştirmekte ve günden güne gelişmekte olan teknolojiye uygun olarak hizmet vermekteyiz., Kalite, verimlilik, maliyet ve zaman sentezi başarı için birlikte değerlendirilmelidir. Faaliyette bulunduğumuz her alanda size başarıyı taahhüt ediyoruz.
Misyon
Üstlendiğimiz projelerin müşterilerimize en yüksek değer ve memnuniyeti sağlayacak şekilde gerçekleştirilmesi için, en yeni ve en modern mühendislik ve inşaat teknolojilerini; sahip olduğumuz bilgi, beceri, deneyim ve kaynakları en doğru ve etkin şekilde kullanmak, böylece projelerde bugüne kadar kazandığı başarıyı sürdürmek
Vizyon
Faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde ve üstlendiğimiz projelerde, uluslararası kalite standartlarında ürün ve hizmetlerimiz ile müşteri odaklılığını daima ön planda tutarak; saygın, güvenilir ve tercih edilen marka olma özelliğini artırarak sürdürmek