KÖKSAL TARIM ALETLERİ KAYNARCA

Puan: 0 /5)
(4 kez oylandı.)
Özel mesaj Özel mesaj
Bu firma toplamda 4442 kez ziyaret edildi.
Hakkımızda
EKREM KÖKSAL TARIM ALTELERİ İMALAT VE TİŞ AŞ Türkiye'nin tarım aletleri imalatında lider firması Ekrem Köksal Tarafından kurulmuş ve 30 yılı aşkın bir süredir çiftçilerimize hizmet vermektedir. Sakarya İli'nin, Kaynarca İlçesi'nde bulunan Köksal Tarım Aletleri fabrikamız, Ekrem Köksal, oğulları Erkan Köksal ve Erdem Köksal ile birlikte tecrübeli 25 çalışanı ile 6.000 m² kapalı, 5.500 m² açık alanda üretimini sürdürmektedir.
Müşterilerimizin beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ürünlerimize sahip çıkm ak ve satış sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak görevimizdir. Kalitede, hizmette, bay, ve müşteri ilişkilerimizde en iyi olmak ve bu imajı korumak ilk hedefimizdir.
Kaliteye verdiğimiz önem ve hassasiyet bizleri bu günlere büyüyerek ve güçlenerek getirmiştir. Türkiye'nin her yerine kendi servis filomuz ile nakliye işlemi yapmaktayız. Sattığımız ürünlerin her türlü tamirat ve servis işlemini de tecrübeli personelimizle yapmaktayız.