bg

HİZMET VETERİNER KLİNİĞİ KAYNARCA SAKARYA

MERKEZ MAH . ŞEHİT YILMAZ VURAL CAD. SARIÖZ SK.(MÜFTÜLÜK KARŞISI) NO:19/B Kaynarca/Sakarya
Tel: 0264 871 2261 Cep: 0 533 467 62 23 Fax: 0264 871 2261
Üye
HİZMET VETERİNER KLİNİĞİ KAYNARCA SAKARYA
1451066043_Resim_087.jpg

Yetkili Adı
: AHMET KÖSEOĞLU (VET. HEK.)
: MERKEZ MAH . ŞEHİT YILMAZ VURAL CAD. SARIÖZ SK.(MÜFTÜLÜK KARŞISI) NO:19/B
Şehir/İlçe
:

Sakarya / Kaynarca

: 0264 871 2261
Cep Tel
: 0 533 467 62 23
Faks
: 0264 871 2261
Sektörler
: Veterinerler
: ahmetkoseoglu54@hotmail.com
Web
:
: Facebook Sayfamız

Puan: 0 /5)
(0 kez oylandı.)
Özel mesaj Özel mesaj
Bu firma toplamda 2150 kez ziyaret edildi.
Hakkımızda
  HİZMET Veteriner Kliniği  büyük baş,küçük baş,kanatlı hayvanlar ve  kedi ve köpek sahibi müşterilerimize  en kaliteli ve güvenilir hizmeti sunabilmek için Veteriner Hekim AHMET KÖSEOĞLU tarafından kurulmuştur.
 Misyonumuz birlikte yasamayı seçtiğimiz dostlarımızın sağlıklı bir şekilde mutlu ve daha uzun bir hayat sürdürebilmesi için güncel bilgi ve son teknolojiyi kullanan, müşteri memnuniyetini önemseyen, bilimsel temellere dayalı, koruyucu veteriner hekimlik uygulamalarını ön planda tutan alanında deneyimli personeliyle kaliteli veteriner hizmeti sunmaktadır. Bu amaç doğrultusunda HİZMET VETERİNER KLİNİĞİ’ne gelen tüm hayvanlarımız öncelikli olarak gereken titizlikle tam bir fiziki muayeneden geçmektedir. Yapılan muayene sonucunda rastlanan bulgular, sizin şikayetleriniz ve gözlemlerinizle harmanlanarak tespit edilen sorunlar sonrasında küçük dostumuzun ihtiyaç duyduğu tüm tanısal prosedürler deneyimli VET. HEK. AHMET KÖSEOĞLU tarafından uygulanarak küçük dostumuzun problemi tespit edilerek gerekli bilgilendirme size yapılarak en uygun tedavi yöntemine geçilmektedir.
Unutulmamalıdır ki; küçük dostlarımızın koruyucu Hekimlik uygulamalarıyla hastalıklardan korunmalarını sağlamak, dostlarımızın daha mutlu ve sağlıklı bir ömür geçirmelerine yardımcı olduğu gibi ekonomik açıdan da size daha az maliyetli olacaktır. Çünkü birçok hastalığa neden olan sebepler düzenli Veteriner Hekim kontrolüyle alınan basit önlemler(koruyucu aşı programı, küçük dostumuzun ihtiyaçlarına yönelik uygun beslenme önerileri ) sayesinde bertaraf edilebilir.